yale-smart-safe

De nieuwste Smart kluis is de Yale Smart Safe kluis. 

Met uw smartphone kunt u deze kluis ontgrendelen, toegang op afstand geven (met de Yale Wifi Bridge) en permanente of tijdelijke ‘sleutels’ delen overal ter wereld via de Yale Acces App. Ook ontvangt u een melding wanneer de kluis is ontgrendeld en kunt u dit in een logboek nakijken.

Met de Yale Smart Safe kluis houdt u waardevolle bezittingen ten alle tijde veilig. Als u uw huis verhuurt is de Yale Smart Safe kluis een goede keuze. U kunt gasten een veilige plek bieden om reisdocumenten, paspoorten, geld, sieraden of dure elektronica op te bergen tijdens vakantie.

De Yale Smart Safe kluis heeft een beveiligde deur die voorkomt dat de kluis kan worden geopend met gereedschap. Voor extra veiligheid gaat het alarm van de Smart Safe kluis af na 5 onjuiste toegangspogingen en wordt de kluis gedurende 5 minuten vergrendeld om ongewenste bezoekers te voorkomen.

Ontgrendel en vergrendel je Yale Smart Safe kluis met het ingebouwde toetsenbord, de sleutel of met de Yale Access App op je smartphone of Apple Watch. En u kunt zelfs uw stemassistent gebruiken om toegang te krijgen tot uw kluis! 

Naast dit nieuwe product van Yale is er ook de Yale Smart Cabinet Lock geïntroduceerd. Met dit kastje kunt u ook spullen opbergen zoals sleutels of medicijnen. 

Door Redactie