laser clinic Utrechtlaser clinic Utrecht

Je kent het vast wel. Je hebt je benen geschoren maar binnen no-time voel je alweer stoppeltjes en komen de eerste haartjes weer door. In de winter maakt dat misschien niet zoveel uit maar in de zomer wil je toch lekker de dagen door met glad geschoren benen. Een optie wat je dan kunt overwegen is het weglaseren van je haren. Dit kun je in veel plaatsen doen zoals bij laser clinic Utrecht. Hier zit alleen wel een periode van behandelingen aan en daarnaast ook nog eens een flink prijskaartje. Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen met een gespecialiseerd bedrijf zoals kliniek huid en laser Utrecht

huid en laser Utrecht

Wat is laseren? 

Bij het weglaseren van haren wordt er gebruik gemaakt van een laserapparaat. Meer informatie over het apparaat kun je opvragen bij bijvoorbeeld laser clinic Utrecht. Door het apparaat verschillende keren te gebruiken op een bepaald deel van je lichaam zullen haarzakjes als het ware ‘in slaap vallen’. Doordat deze haarzakjes niet meer zo actief zijn groeit je haar minder snel en hoef je dus ook minder vaak te scheren. Laseren brengt wel een aantal behandelingen met zich mee. Zo kun je pas echt een haarvrij resultaat zien na zo’n zes tot acht behandelingen. Ook dien je om de zoveel maanden een onderhoudsbehandeling te doen om ervoor te zorgen dat die haarzakjes inactief blijven. Benieuwd of jij door kliniek huid en laser Utrecht ook haarvrij de zomer door kunt? Neem dan eens contact met hun op. 

Waar kan ik mijn haren laten weg laseren? 

In principe komt ieder lichaamsdeel in aanmerking voor laserbehandelingen. Het ligt wel aan je huidskleur en de kleur van je haren of de laserbehandelingen ook goed pakken. Voor een intake kun je contact opnemen met bijvoorbeeld laser clinic Utrecht. Of jouw huid in aanmerking komt voor een van de laserbehandelingen van huid en laser Utrecht zal dan aan de hand van een intake gesprek snel duidelijk worden. Ook kun je met hen overleggen hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn en wanneer er resultaat te zien is. 

Hoe duur is laseren?

Hoe duur een laserbehandeling is kan per kliniek verschillen. Zo kan het zijn dat je bij laser clinic Utrecht een andere prijs betaald dan een kliniek in Arnhem. Wanneer je een aantal behandelingen in een keer koop, wordt het totaalbedrag vaak wel iets minder. Ook kun je per behandeling betalen, je zult dan wel duurder uit zijn. Overleg daarom goed met een kenner zoals huid en laser Utrecht hoeveel behandelingen er voor jou nodig zijn, en om een prijs af te spreken. Zo kom je aan het einde van de behandelingen ook niet voor een dure verrassing te staan. 

Door Redactie